HABBA PARKETI

Habba - Sinonim za kvalitet koji traje više od jedne decenije

HABBA PARKET CENTAR

Ukratko o nama

 

Kratka priča o istorijatu brenda koji posluje skoro 14 godina i koji iza sebe ima veliki broj zadovoljnih klijenata.

Habba parketi je firma koju smo osnovali 2010. godine u Novom Pazaru sa ciljem da svojim klijentima ponudimo najbolje podne obloge na tržištu. Danas smo postali poznati po našoj izuzetno širokoj i kvalitetnoj ponudi laminata i parketa najpoznatijih svetskih brendova kao što su Tarkett, Krono, Itlas i Boen, ali i drugih vrsta podnih obloga kao što su dekini podovi, sportski podovi i LVT.

Naši prodajni objekti se nalaze u Novom Pazaru i Novom Sadu, tako da smo lako dostupni kupcima širom Srbije. Naša vizija je da svakome od naših klijenata omogućimo da pronađe savršen podni oblog za svoj dom ili poslovni prostor. Stoga smo posvećeni pružanju stručnog savetovanja i vrhunske usluge.

Ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim podnim oblogama po pristupačnim cenama, posetite nas! Naš tim će vam rado pomoći pri odabiru najbolje opcije za vaše potrebe. Verujemo da ćete biti zadovoljni našim proizvodima, kao i našim prijateljskim pristupom. Zato, ne oklevajte - dođite i pridružite se velikom broju naših zadovoljnih klijenata!

Dictumst per ante cras suscipit nascetur ullamcorper in nullam fermentum condimentum torquent iaculis reden posuere potenti viverra condimentum dictumst id tellus suspendisse

Zapratite na s na društvenim mrežama.

HABBA - KVALITET KOJI TRAJE

Podovi za život - unesite stil i udobnost u svaki korak!

2010
GODINA OSNIVANJA
1350
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
30
KOMPANIJA PARTNERA
2
PRODAJNA CENTRA
21
ČLAN TIMA
750
REALIZOVANIH PROJEKATA
Play Video

Otvaranje prodajnog centra u Novom Pazaru

Pogledajte kako je izgledalo otvaranje našeg prodajnog centra u Novom Pazaru.

Play Video

Otvaranje prodajnog centra u Novom Sadu

Pogledajte kako je izgledalo otvaranje našeg prodajnog centra u Novom Sadu..