Asortiman

Parketi


U ponudi parketa pronaći ćete dvoslojni i troslojni parket u različitim dimenzijama parket daske: može biti uža, šira, duža, kraća...
Višeslojni parket se sastoji iz 3 sloja:
- završni sloj je plemenito drvo i različite vrste egzotičnih drva
- za izradu srednjeg sloja koristi se drvo jelovine, borovine ili smreke
- za donji, poleđinski furnir koristi se drvo jelovine, borovine ili smreke

Laminati


Laminat u svom sastavu ima 80% drveta koje se nalazi u središnjem sloju, dok se na površini laminata nalazi dekorativni sloj štampa, što u velikoj meri uslovljava njegov kvalitet i izgled.


Laminat se sastoji iz 4 sloja:
- gornji, površinski sloj koji obezbeđuje trajnost, otpornost na habanje i mrlje
- dekorativni sloj izrađen od štampe
- noseći sloj koji se sastoji iz drvene vlaknatice velike gustine
- balansirajući sloj za zaštitu od prodora vlage
- klik spojevi,koji su zaštićeni voskom,
Firma poseduje laminate sa 4 i dve obornim, zakošenim i zaobljenim ivicama. Debljina dasaka se kreće u rasponu od 8mm, 10mm, 12mm i 14mm.
Lepota, sklad, toplina, udobnost i elegancija laminata, sa jedinstvenim pečatom prirode, može biti primenjena u zdravstvenim objektima, obrazovnim ustanovama, prodajnim objektima, ugostiteljstvu, stambenim objektima, poslovnim prostorima, sport salama i velnesu.

LVT


LVT podovi su podne obloge, idealne za hotele, kafiće, restorane, butike, kancelarije, ali i kuće. Odlikuju se izuzetnim performansama, vrhunskim dizajnom i velikim brojem dezena.

Pored gorenavedenih odlika, možete pronaći i u raznim modularnostima, kao što su daske, ploče, oblike sa nepravilnim uglovima. LVT podne obloge su akustične, udobne i tople, idržive i lake za čišćenje i održavanje.

Sportski podovi


Spotrski pod mora biti bezbedan i da zadovolji mnogobrojne zahteve različitih sportova u zatvorenim sportskim objektima. Kriterijumi i zahtevi su definisani evropskim standardima. Poseduju FIBA sertifikate.

Za više informacija obratite nam se putem kontakt forme.